praktisch

PRAKTISCH


De woning wordt in principe verhuurd per week van zaterdagmiddag (vanaf 14 uur) tot zaterdagmorgen (maximaal 11 uur).Andere begin- en einddag is mogelijk maar minstens voor 5 overnachtingen.

Voorjaar april - mei: €595/week /

               juni €630/week

Hoogseizoen juli - augustus: €735/week

Najaar september - oktober: €665/week

Winter november - maart €525/week (+surplus voor elektra en verwarming)

Feestdagen Week van Kerstmis en Nieuwjaar: €620/week (+surplus voor elektra en verwarming)


Vanaf 6 personen (tot 9) wordt er een toeslag van 12€ per persoon per nacht aangerekend.

Er is een korting van 20% op last minute boekingen - d.w.z. minder dan 14 dagen voor de huurperiode. De huur dient dan volledig en onmiddellijk te worden betaald.

De sleutel wordt in de onmiddellijke omgeving opgehaald of er wordt telefonisch een afspraak gemaakt. Na het bekijken van de woning en controle van de inventaris wordt er een waarborg betaald van €150. Dit bedrag wordt terugbetaald bij het verlaten van de vakantiewoning en na het opnieuw controleren van de inventaris. De woning dient afvalvrij en geveegd achtergelaten te worden. De bedden dienen afgehaald te worden, lakens en ander wasgoed wordt in de de badkamer bij de wasmachine neergelegd.De volledige eindschoonmaak wordt door ons verzorgd en is in de prijs inbegrepen.


  • Huisdieren zijn toegelaten.
  • Roken niet toegelaten in het huis maar er is een prachtige rookgelegenheid aan de achterkant op het terras.
  • Verlies van sleutels dient te worden vergoed.RESERVEREN


Beschikbaarheid:

Bekijk hier wanneer er nog gereserveerd kan worden.


Reserveren kan schriftelijk/telefonisch doch de reservatie wordt pas definitief ingeschreven zodra de helft van het verschuldigde bedrag gestort is op rek. 776-5936876-88 van Dufraing Marc (met duidelijke vermelding van naam + periode). Pas dan wordt een bevestigingsbericht overgemaakt. Voor buitenlandse rekeningen gebruikt u:

IBAN: BE56 7765 9368 7688

BIC: GKCCBEBB


De tweede helft dient te worden gestort uiterlijk 4 weken voor de gereserveerde vakantieperiode. Nadien worden de concrete inlichtingen voor het ophalen van de sleutel, eventueel een juiste reisroute en meer informatie over de streek zelf doorgegeven.


Meer informatie bij Marc Dufraing per telefoon

+32 495/520 222 of via mail.